intoleran.com

Iedereen heeft wel eens last van darmklachten. Maar als de klachten aanhouden, terugkomen of problematisch worden, is het tijd om er wat aan te doen. Spijsverteringsproblemen worden vaak veroorzaakt door voedselintoleranties en kunnen je in het dagelijks leven behoorlijk dwarszitten. Bijvoorbeeld omdat genieten van bepaalde voedingsmiddelen en de momenten eromheen moeilijk of zelfs onmogelijk is. Wij leggen ons daar niet bij neer en vinden dat prettig leven met een voedselintolerantie voor iedereen mogelijk moet zijn.

 

Remko Hiemstra, de oprichter van ons bedrijf, is zelf lactose-intolerant en zag dat er op dat vlak nog een wereld te winnen was. Vanuit zijn eigen ervaring is hij daarom in 2008 gestart met het ontwikkelen van supplementen. Onze eenvoudig te gebruiken tabletten, capsules en druppels ondersteunen het lichaamseigen enzymsysteem waardoor je problematische producten beter kunt verteren. De werking van onze supplementen is medisch onderbouwd en ze worden aanbevolen door professionele diëtisten.

 

We produceren onze supplementen in onze eigen productielocatie in Donkerbroek, Friesland. Hierbij staan de kwaliteit en effectiviteit van de supplementen centraal (Onze producten zijn low FODMAP Certified™ door de Monash University) Daarbij gebruiken we alleen voor de werking van de supplementen noodzakelijke ingrediënten, dus geen onnodige toevoegingen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen onze producten gebruiken zonder ongewenste bijwerkingen. Ons team van spijsverteringsexperts staat altijd voor je klaar met praktisch advies en aanvullende informatie over voedselintoleranties en onze producten. Wij begrijpen hoe vervelend een voedselintolerantie is en weten wat je eraan kunt doen. Onze missie is om jou op een eenvoudige en effectieve manier weer onbekommerd van je eten te laten genieten.

intoleran.com

intoleran.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba