Alka.nl

Heeft u gezondheidsklachten door chronische verzuring? Ben jij een sporter (fan) waarbij verzuring van de spieren vaak leidt tot beperkende resultaten? Of voel je je gezond en wil je gewoon gezond en energiek blijven? Bij Alka vind je het alkalische product dat geschikt is voor jouw behoeften.

Alka is ontstaan ​​tijdens het zoeken naar een oplossing voor een persoonlijk probleem: het zoeken naar een oplossing voor gezondheidsproblemen als chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtspijn en gebrek aan energie leidde tot een nieuwe kijk op gezondheid: het zuurconcept. en zuur-base balans. Dit is waar het hele idee van Alka op is gebaseerd: de constante balans van zure en alkalische afvalstoffen in het lichaam.

Peter-Ernst Ohms en Willem-jan Wijnstra richtten hun bedrijf AlkaVitae® International B.V. op. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en verkopen zij producten die de ontzuring van het lichaam ondersteunen.

Daartoe werken zij dagelijks met een team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Het verwijdert zure afvalstoffen uit het lichaam, wat resulteert in de ondersteuning van gezonde organen, het immuunsysteem en fysieke en mentale energieniveaus.

Ze bieden drie verschillende categorieën:

Voedingssupplementen voor ontzuring
Alkalische voeding en thee.
Alkalische huidverzorgingsproducten

 

Visit Alka.nl

Alka.nl

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba